top of page

Perkujdesje dhe sherbime cilesore per kopshtin tuaj

Services

Merr nje preventiv falas tani!

ose na telefononi ne:0684162721
Gallery

Cilesi dhe garanci

Besueshmeri

Eksperience dhe profesionalizem

Rreth Nesh

Vizioni:

 

Vizioni ynë është të krijojmë hapësira të bukura dhe të qëndrueshme në natyrë, që rrisin cilësinë e jetës për klientët tanë dhe komunitetet e tyre. Ne përpiqemi të jemi ofruesi më i besueshëm dhe më i respektuar i shërbimeve të kopshtarisë në zonën tonë, i njohur për ekspertizën, kreativitetin dhe shërbim të jashtëzakonshëm për klientin tonë.

 

 Misioni:

 

Misioni ynë është të ofrojmë shërbime kopshtarie me cilësi të lartë, që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë. Ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh, nga projektimi dhe mbjellja e kopshtit deri te mirëmbajtja dhe pastrimet sezonale, të gjitha të ofruara me profesionalizëm, vëmendje ndaj detajeve dhe një pasion për praktikat e qëndrueshme të kopshtarisë. Ne jemi të përkushtuar të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë, bazuar në besimin reciprok, respektin dhe një dashuri të përbashkët për hapësirat e jashtme të bukura dhe funksionale.

 

 Vlerat

 

Qëndrueshmëria:

Ne besojmë në ruajtjen e mjedisit natyror duke përdorur praktika të qëndrueshme kopshtarie dhe duke minimizuar mbetjet.

 

Cilësia:

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime të cilësisë më të lartë të kopshtarisë, nga dizajni deri te mirëmbajtja, dhe krenohemi me vëmendjen tonë ndaj detajeve.

 

 Profesionalizmi:

Ne sillemi me profesionalizëm dhe integritet, duke i trajtuar klientët, partnerët dhe kolegët tanë me respekt dhe ndershmëri.

 

 Kreativiteti:

Ne sjellim kreativitet dhe inovacion në çdo projekt, duke përshtatur shërbimet tona për të përmbushur nevojat dhe preferencat unike të çdo klienti.

Shërbimi ndaj klientit:

Ne kemi prioritet shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit, duke dëgjuar nevojat dhe shqetësimet e klientëve tanë dhe duke punuar ngushtë me ta për të arritur vizionin e tyre për hapësirën e tyre të jashtme.

 

Komuniteti:

Ne e vlerësojmë rolin tonë në komunitet dhe përpiqemi të kontribuojmë në mirëqenien e tij përmes shërbimit dhe angazhimit në komunitet.